Contact

Klaar voor Smart City met nieuwe functionaliteiten LMS

De gebruikers van ons online beheerpakket LMS voor openbare verlichting wisten het natuurlijk al: bij het Nederlands Licht Instituut (NLI) zitten we niet stil. We werken continu aan handige verbeteringen en nieuwe functionaliteiten. De afgelopen tijd zijn nieuwe functionaliteiten en koppelingen toegevoegd voor Smart City en slimme verwerking van storingsmeldingen aan openbare verlichting.

Beheerpakket LMS is klaar voor Smart City en slimme verwerking van storingsmeldingen openbare verlichting

Handige koppelingen voor slimme verlichting

Gemeenten en andere beheerders van de openbare verlichting werken steeds vaker met slimme verlichting (Smart City verlichtingsmanagement) of andere beheersystemen die ook data over de verlichting bevatten. Ook kan dezelfde data over lichtpunten in meerdere systemen staan, waardoor het ook in meerdere systemen moet worden ingevoerd en bijgehouden. Dat kan natuurlijk gemakkelijker en efficiënter!

Door LMS te koppelen met slimme armaturen of andere systemen wordt het leven een stuk gemakkelijker. En daar is LMS voor bedoeld. Daarom zijn nieuwe koppelingen gerealiseerd of ze komen binnenkort beschikbaar. Zo bieden wij koppelingen voor onder andere:

•             Citytouch van Signify 

•             Owlet van Schreder

•             Sustainder

•             GBI van Antea

•             Aannemer Spie (onderhoudssysteem)

•             Beheervisie

•             Geovisia

•             Zaaksysteem Fixi

LMS kan nu dus gegevens uitwisselen en synchroniseren met deze systemen. Wilt u systemen koppelen met LMS? Of onderzoeken of wij een andere koppeling kunnen realiseren? Neem dan contact op met Niels van 't Hof.

Smart City voor openbare verlichting

Smart City en slimme storingsmeldingen openbare verlichting

Door de koppelingen met andere systemen of bijvoorbeeld slimme armaturen bent u klaar voor Smart City. Hierdoor zijn storingsmeldingen voor openbare verlichting veel sneller en efficiënter te verwerken. Armaturen die zelf een storing melden zijn automatisch te verwerken. Dit beperkt ook de faalkosten en versnelt het proces van storingsmeldingen voor straatverlichting. Dit scheelt beheerders veel tijd en handelingen en bij een storingsmelding aan openbare verlichting weet een aannemer direct waar hij moet zijn en welke onderdelen hij nodig heeft. Met koppelingen naar overkoepelende asset management systemen wordt de revisie-informatie altijd overal correct verwerkt. Wat wilt u nog meer?

Nieuwe help-functie

LMS heeft de gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. Daardoor is een help-functie zeker niet dagelijks nodig, want gebruikers kunnen intuïtief al veel direct uitvoeren. Maar mocht het toch nodig zijn, dan is (binnenkort) een geïntegreerde helpfunctie altijd up-to-date beschikbaar!

Inspectie

Module voor inventarisatie en NEN3140 inspecties

Een gloednieuwe module voor inventarisaties waarmee gemakkelijk onderweg met een tablet inventarisaties van de openbare verlichting te maken zijn. Deze module bevat ook een optie om NEN3140 inspecties te rapporteren: voor kasten en masten of alleen voor masten. Bij de keuring kunnen gegevens zo direct worden vastgelegd op de tablet, compleet met foto's. LMS maakt daar vervolgens een overzichtelijk rapport van.

Nog meer kleine verbeteringen

Verder zijn veel kleine verbeteringen doorgevoerd in Werkorders, Onderhoud Remplace en Facturering. Ook de burger gaat erop vooruit met een verbetering van het scherm voor storingsmeldingen openbare verlichting. Ook dat is nu nog gebruiksvriendelijker!

Nieuwsgierig naar LMS?

Wilt u LMS leren kennen? Kijk dan eens op: Lichtmanagementsysteem.nl. Of neem contact met ons op via beheer@nederlandslicht.nl.

Ook interessant

Nachtschouw module voor efficiënte inventarisatie defecte lichtmasten

Met de nachtschouw module kan de inventarisatie van defecte lichtmasten voortaan uiterst efficiënt worden uitgevoerd. Met deze optie geopend op de mobiele telefoon, tablet of iPad is het in kaart brengen van de defecte masten een fluitje van een cent. 

lees meer

Heeft u een vraag?