Contact

Inventarisatie openbare verlichting

Goed beheer van het OVL areaal is alleen mogelijk als de juiste data beschikbaar is. Daarom is het essentieel dat het areaal professioneel geïnventariseerd wordt en vastgelegd wordt in een betrouwbaar beheersysteem zoals LMS.

Inventariseren van uw lichtmastbestand met ons eigen beheersysteem LMS levert extra voordelen op.

Inventariseren lichtmastbestand met ons LMS

Het inventariseren van uw lichtmastbestand met ons eigen beheersysteem LMS levert een aantal extra voordelen op. Hierdoor kunnen wij de resultaten al direct opnemen in dit centrale lichtmanagementsysteem. Na de inventarisatie kunnen wijzigingen steeds eenvoudig worden bijgehouden door betrokkenen. Daardoor is steeds opnieuw inventariseren verleden tijd. Ook het aanmelden en oplossen van storingen is eenvoudiger en efficiënter voor iedereen, doordat aannemers en monteurs ook met dezelfde data kunnen werken (in het LMS of gekoppeld aan hun systeem). Daarnaast zorgt ons beheersysteem automatisch voor de terugkoppeling naar melders van storingen.

Stickeren straatverlichting in Deventer.

Stickeren straatverlichting

Om een lichtmast te lokaliseren, heeft deze een duidelijke identiteit (ID) nodig. In de praktijk is dat vaak een sticker met een straatnaam en mastnummer. Dit zorgt ervoor dat alle betrokkenen het over dezelfde lichtmast hebben. Bij een verstoring in de straatverlichting kan een burger de betreffende identiteit eenvoudig doorgeven. Bij gebruik van ons LMS kunnen melders de betreffende lichtmast eenvoudig aanklikken op een kaart.

Heeft u een vraag?