Contact

Diensten

Onze diensten voor openbare verlichting

Wij zijn een adviesbureau gericht op het ondersteunen van projecten aangaande openbare verlichting. Wij onderscheiden ons door onze nuchtere Noordelijke mentaliteit, praktische inborst en effectieve manier van werken. De drie pijlers van waaruit wij werken en denken zijn: betrokken, betrouwbaar en bekwaam. Daarom nemen we opdrachten zorgvuldig aan en richten wij ons op een aantal specifieke onderdelen in de openbare verlichting:

Beheer - Veiligheid – Ontwerp

Ter ondersteuning van deze kerntaken biedt het NLI de markt het Licht Management Systeem (LMS). Door het dagelijks operationeel beheer vanuit dit systeem uit te voeren zijn gemeenten en aannemers helemaal ‘in control’ van hun areaal en data en kan het onderhoud en plannen van projecten zo optimaal en efficiënt mogelijk uitgevoerd worden.

Beheer

Ons lichtmanagement systeem (LMS) zorgt voor slim en efficiënt beheer & onderhoud. Daarnaast zorgen wij voor inventarisaties, verhalen van schades, onderhoudsbestekken en bijvoorbeeld directievoering na een aanbesteding.

lees meer

Veiligheid

Het NLI helpt de veiligheid van elektrische installaties in de openbare ruimte te waarborgen en organiseren. Dat doen wij met veiligheidskeuringen en hulp en advies bij het invullen van de installatieverantwoordelijkheid (IV-schap).

lees meer

Meppel Keizersgracht 's nachts

Ontwerp

Lees hier meer over onze lichtplannen, lichtvisies, beleidsplannen, lichtarchitectuur, vervangingsbestekken, kabel- en lichtberekeningen voor openbare verlichting.

 

lees meer

Heeft u een vraag?