Contact

Diensten

Onze diensten voor openbare verlichting

Het Nederlands Licht Instituut (NLI) werkt als adviesbureau voor gemeenten (80%), onderhoudsbedrijven, landschapsarchitecten en civieltechnische bedrijven. Naast advies nemen zij vaak verschillende diensten af voor het ontwerp, beheer en de veiligheid van openbare verlichting. Samen met ons eigen lichtmanagement systeem kan dat extra voordelen opleveren. Zoals: efficiency, kostenbesparing en gemak. Uiteraard kunnen wij onze diensten ook uitvoeren voor uw eigen beheersysteem.

Ontwerp

Lees hier meer over onze lichtplannen, lichtvisies, beleidsplannen, lichtarchitectuur, vervangingsbestekken, kabel- en lichtberekeningen voor openbare verlichting.

 

lees meer

Beheer

Ons lichtmanagement systeem (LMS) zorgt voor slim en efficiënt beheer & onderhoud. Daarnaast zorgen wij voor inventarisaties, verhalen van schades, onderhoudsbestekken en bijvoorbeeld directievoering na een aanbesteding.

lees meer

Veiligheid

Het NLI helpt de veiligheid van openbare verlichting te waarborgen en organiseren. Dat doen wij met veiligheidskeuringen en hulp en advies voor het invullen van de installatieverantwoordelijkheid.

lees meer

Heeft u een vraag?