Contact

LMS

Ons lichtmanagement systeem (LMS) zorgt voor slim en efficiënt beheer & onderhoud. Ontworpen met in gedachten het gebruikersgemak van de beheerder, een optimale samenwerking met de onderhoudsaannemer en goed contact met inwoners.

LMS demo

Ervaar LMS zelf

Vraag hier in nog geen twee minuten toegang aan tot de uiterst realistische testomgeving van LMS en ervaar het gemak direct zelf.

lees meer

referentie gemeenten LMS

Gebruikers LMS

Bekijk wie er nog meer gebruik maken van het meest gebruiksvriendelijke en efficiënte beheersysteem voor de openbare verlichting.

lees meer

Ideaal voor aannemers

LMS is een geweldig fijne tool voor zowel beheerder als aannemer. Ken eenvoudig rechten toe per gebruiker en iedereen kan zijn taken en verantwoordelijkheden snel, altijd en overal uitvoeren. Dit is samenwerken in de meest ideale vorm.

lees meer

Storingen en schades

Een van de meest kritische onderdelen van het beheren van de openbare verlichting is het proces rondom defecte of beschadigde masten. Dit is voor bewoners direct zichtbaar en u als beheerder ligt onder een vergrootglas. Met LMS kunt u hiermee het verschil maken en uiterst efficiënt de meldingen behandelen en defecten laten verhelpen.

lees meer

Functionaliteit LMS

Uiterst functioneel

LMS biedt u alle functionaliteit die nodig is voor een makkelijk en volledig beheer van de openbare verlichting. Ontdek hier wat er mogelijk is met ons systeem.

lees meer

Heeft u een vraag?