Contact

NEN 3140 inspectie Gemeente Haarlemmermeer

April 2021

In opdracht van de Gemeente Haarlemmermeer (Patrick Wever) heeft het NLI de OVL kasten en masten geïnspecteerd conform de NEN3140.

In samenspraak met de Gemeente Haarlemmermeer is bepaald welke kasten er op de lijst zouden komen te staan voor de controle. Dit is mede bepaald door de plaatsingsdatum en de laatste uitgevoerde inspectie. Met de uitgevoerde inspectie is het areaal voor de komende tijd up-to-date volgens de NEN3140.

  • Bevindingen NEN3140
  • Bevindingen NEN3140
  • Bevindingen NEN3140
  • Licht managementsysteem

De bevindingen tijdens de inspectie zijn op locatie direct verwerkt in LMS en zo live terug te zien door de medewerker van de gemeente.

Met deze manier van het direct in het Licht management systeem van het Nderlands Licht Instituut verwerken van de bevindingen is de informatie direct vastgelegd en blijft er geen vergeten papierwerk meer in kasten of op bureaus liggen.

Aan de hand van de in LMS ingevoerde gegevens is er een actie-rapportage opgesteld met daarin het onderscheid tussen urgent en niet-urgent. Met deze lijst kan de aannemer snel en eenvoudig aan de slag. De aannemer verwerkt ook direct zijn werkzaamheden weer in LMS zodat de gegevens van de kasten en masten altijd up-to-date zijn.

Meer weten over het Lichtmanagementsysteem LMS?

KLIK HIER

Heeft u een vraag?