Contact

Bijeenkomst 'Juridisch goed aanbesteden'.

De afgelopen tijd is er veel reuring ontstaan over het juist aanbesteden in de openbare verlichting. Een uitspraak van het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden was glashelder en deed een schokgolf door het land gaan. Het is de OVL markt heel duidelijk gemaakt dat er functioneel en technisch moet worden gespecificeerd bij het aanbesteden van openbare verlichting. Om meer duiding te geven aan deze uitspraak organiseert het Nederlands Licht Instituut in samenwerking met AMA Advocatuur de Bijeenkomst “Juridisch juist aanbesteden van openbare verlichting.”

Programma

Deze bijeenkomst is bedoeld voor beheerders Openbare Verlichting en inkopers bij gemeenten. Bent u werkzaam bij een fabrikant of onderhoudsaannemer? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom. Het doel van de bijeenkomst is partijen op positieve wijze te informeren over hoe zij het meest praktisch openbare verlichting kunnen inkopen en beheren en waar zij allemaal aan moeten denken. 

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

  • De weg naar een aanbesteding: Wat moet er vooraf gedaan worden?

  • Contractmanagement: Wat doen we ná het aangaan van de samenwerking?

  • Juridische randvoorwaarden bij technisch en functioneel specificeren.

  • Gelijkwaardigheid bewijzen en beoordelen.

Het programma bestaat uit twee delen met tussendoor tijd voor een kop koffie of thee.

Praktische informatie

Graag ontvangen wij u en/of uw collega’s op 23 januari vanaf 14.00 uur in ‘De Havixhorst’ gelegen aan de Schiphorsterweg 34-36 7966 AC te De Schiphorst.Deelname aan de workshop is kosteloos. De workshop start om 14.30 uur en wordt rond 16.30 uur afgesloten met een aangeklede borrel. Als u en/of uw collega’s aanwezig willen zijn bij deze workshop, kunt u zich opgeven door een e-mail met uw gegevens te sturen naar event@nederlandslicht.nl. Wees er op tijd bij want er is plaats voor 50 mensen.Wanneer: dinsdag 23 januari 2024

Tijdstip: 14:00 – 16:30 uur, aansluitend een borrel

Locatie: De Havixhorst. Schiphorsterweg 34-36 7966 AC De Schiphorst

Wij hopen u en/of uw collega’s dan te mogen begroeten.Met vriendelijke groet,Arnold Appelman

AMA AdvocatuurNiels van ’t Hof

Nederlands Licht Instituut

Heeft u een vraag?