Vacature Technisch medewerker buitendienst & NEN 3140

Vanwege de groei van ons adviesbureau zoekt het Nederlands Licht Instituut (NLI) in Zwolle per direct een Technische medewerker buitendienst als nieuwe collega. Het is een veelzijdige en uitdagende baan, waarbij je veel buiten bent. Het uitwerken van NEN 3140 keuringen in rapportages maakt deel uit van het takkenpakket.

Dit zijn je taken:

  • Inmeten van lichtmasten (straatverlichting) met GPS-apparatuur.
  • Stickeren van lichtmasten van de openbare verlichting
  • Uitwerken gegevens in Excel en database gemeente.
  • Meten lichtmasten t.b.v. NEN3140 keuringen.
  • Uitwerken NEN 3140 keuringen in Excel.
  • Uitwerken NEN 3140 keuringen in Word-rapportage.
  • Doorontwikkeling naar meer taken is mogelijk.

Heb jij deze achtergrond & competenties?

  • Opleiding op MBO-niveau, bij voorkeur Elektra.
  • Werkervaring is een pre.
  • Buiten willen werken (veel lopen).

Wij zoeken een vlotte doorpakker die initiatief neemt (hands on), goed kan praten en schrijven, pro-actief is en humor heeft.

Over het NLI

Het Nederlands Licht Instituut (NLI) is een adviesbureau voor de openbare verlichting. Wij begonnen in 2009 met het inventariseren van openbare verlichting. Oftewel: het inmeten en noteren van gegevens over lichtmasten en deze verwerken in Excel en de database van klanten (vooral gemeenten). Daarbij verzorgen wij ook het nummeren van lantaarnpalen. Daarnaast verzorgen wij elektrotechnische keuringen aan lantaarnpalen (NEN3140 keuringen) en voedingskasten. Rond deze kerntaken zijn inmiddels veel meer diensten ontstaan, bijvoorbeeld voor lichtmanagement beheer (software), schrijven van licht- en beleidsplannen en directievoering bij aanbestedingen.

Deze kernwaarden vinden wij belangrijk: Afspraak = Afspraak, eerlijkheid, doen wat je zegt en zeg wat je doet (pro-actief). Fouten mag je maken, maar los ze wel goed op!

Ons adviesbureau bestaat nu uit acht medewerkers en we groeien. Onze ambitie is om de komende jaren door te groeien naar een landelijk adviesbureau met ongeveer 15 medewerkers. Op dit moment zijn wij vooral werkzaam in het noordoosten van Nederland. Meer over ons kun je lezen op deze website

Beloning en uren

De intentie is dat je fulltime bij ons komt werken (40 uur per week). Eerst met een jaarcontract (met een proeftijd van een maand) en daarna in vaste dienst. Wij bieden een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioen, gereedschap en eventueel opleiding). Het salaris is afhankelijk van je niveau en ervaring, maar ligt tussen de € 2.000,00 en € 2.500,00 bruto per maand.

Contact en reageren

Lijkt dit je wat en ga je solliciteren? Leuk! Stuur je motivatie en CV per e-mail of brief naar het NLI, t.a.v. Bert Stegeman, Dokter van Deenweg 84, 8025 BL Zwolle of e-mail: bert.stegeman@nederlandslicht.nl.

Wil je meer weten over ons adviesbureau of deze vacature? Neem dan contact op met Bert Stegeman, via bovenstaand e-mailadres of bel: 038 455 52 46.

Terug naar Home
Stel een vraag

Bekijk ook deze diensten