Vacature Projectmanager NLI

Vanwege de groei van ons adviesbureau zoekt het Nederlands Licht Instituut (NLI) in Zwolle per direct een Projectmanager als nieuwe collega. Het is een veelzijdige en uitdagende baan waarbij je veel contact hebt met onze klanten (vooral gemeenten), lichtplannen en bestekken schrijft, onderzoek doet en vervangingsplannen maakt voor de openbare verlichting.

Dit zijn je taken:

 • Bestekken schrijven in PvE vorm of RAW.
 • Nauwgezet teksten schrijven waarbij juridisch onderzoek ook noodzakelijk is.
 • Schrijven van doelgerichte teksten: wat wordt er gevraagd en wat schrijf ik nu eigenlijk?
 • Onderzoek doen naar juridische onderbouwingen.
 • Onderzoek doen naar innovatie (duurzaamheid, nieuwe energievoorziening).
 • Lichtberekeningen maken en lichtplannen opstellen (met keuzedocumenten).
 • Directievoering doen op projecten en contracten.
 • Overleggen met klanten (gemeenten) over projecten, plus acquisitie (bij bestaande klanten).
 • Autocad tekeningen maken met plannen.
 • Analyseren bestanden gemeenten en vervangingsvoorstellen maken (energiebesparingen bepalen).
 • Projectomgeving installaties in kaart brengen om een goed plan te maken. Wat staat er?  Bomen, uitritten, stoepbreedte, borden?

Heb jij deze achtergrond & competenties?

 • Relevante opleiding op HBO-niveau (liefst Elektra, Civiele techniek, Verkeerskunde, Technische Bedrijfskunde of Planologie)
 • Werkervaring is een pre.
 • SMART zaken kunnen uitwerken en noteren.

Wij zoeken een vlotte doorpakker die initiatief neemt (hands on), goed kan praten en schrijven, pro-actief en het liefst met humor.

Over het NLI

Het Nederlands Licht Instituut (NLI) is een adviesbureau voor de openbare verlichting. Wij begonnen in 2009 met het inventariseren van openbare verlichting. Oftewel: het inmeten en noteren van gegevens over lichtmasten en deze verwerken in Excel en de database van klanten (vooral gemeenten). Daarnaast verzorgen wij elektrotechnische keuringen aan lantaarnpalen (NEN3140 keuringen) en voedingskasten. Rond deze kerntaken zijn inmiddels veel meer diensten ontstaan, bijvoorbeeld voor lichtmanagement beheer (software), schrijven van licht- en beleidsplannen en directievoering bij aanbestedingen.

Deze kernwaarden vinden wij belangrijk: Afspraak = Afspraak, eerlijkheid, doen wat je zegt en zeg wat je doet (pro-actief). Fouten mag je maken, maar los ze wel goed op!

Ons adviesbureau bestaat nu uit acht medewerkers en we groeien. Onze ambitie is om de komende jaren door te groeien naar een landelijk adviesbureau met ongeveer 15 medewerkers. Op dit moment zijn wij vooral werkzaam in het noordoosten van Nederland. Meer over ons kun je lezen op deze website.

Beloning en uren

De intentie is dat je fulltime bij ons komt werken (40 uur per week). Eerst o.b.v. een jaarcontract (proeftijd van 1 maand) en daarna in vaste dienst. Wij bieden een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioen, gereedschap en eventueel opleiding). Het salaris is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring, maar ligt tussen € 3.000 en € 5.000 bruto per maand.

Contact en reageren

Lijkt dit je wat en ga je solliciteren? Leuk! Stuur je motivatie en CV per e-mail of brief naar het NLI, t.a.v. Bert Stegeman, Dokter van Deenweg 84, 8025 BL Zwolle of e-mail: bert.stegeman@nederlandslicht.nl.

Wil je meer weten over ons adviesbureau of deze vacature? Neem dan contact op met Bert Stegeman, via bovenstaand e-mailadres of bel 038 455 52 46.

 

Terug naar Home
Stel een vraag

Bekijk ook deze diensten