Over NLI

Uw openbare verlichting is onze zorg. Wij staan altijd voor u klaar, voor elk project een plan, op iedere vraag een antwoord en voor alle problemen een oplossing, niks is te gek voor het NLI! Wanneer er openbare verlichting bij betrokken is zal het NLI u helpen. Op een enthousiaste, betrokken en proactieve manier staan wij voor u klaar. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren en om u bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van openbare verlichting. Heeft u een vraag, een nieuw project of een probleem, neem dan contact met ons op.
 

Samenwerken

“Wij zijn anders dan anderen. Naast een enorme passie voor licht zijn onze kernwaarden: lef, vernieuwingsdrang en buiten de gebaande paden durven te gaan met respect naar onze opdrachtgevers. Bovendien vertrouwen we op elkaar, op onze kennis, kunde en ervaring. ‘Vertrouwen’ is de basis voor onze samenwerking met de opdrachtgever. Onze ervaring leert dat je zo op weg bent naar het maximale resultaat.’’ Aldus Bert Stegeman van het Nederlands Licht Instituut.

SMART-principe

Wij werken volgens het SMART-principe, dit houdt in: Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden. Duidelijk aangeven wat er van elkaar verwacht wordt (wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe) en ervoor zorgen dat dit voor beide partijen aanvaardbaar is. Bij ons is het SMART-principe altijd van toepassing. (afspraak is afspraak?)

NLI is ISO9001:2015 gecertificeerd 

Wist u dat het NLI tegenwoordig ISO9001:2015 gecertificeerd is? Wij van het NLI hebben kwaliteit altijd al hoog in het vaandel staan, het zit in al onze processen. Door onze processen vast te leggen en het blijven verbeteren (wat we al deden) zijn we nu gecertificeerd. Wat betekend dit voor u als klant? Niets, we blijven nog steeds een hoge kwaliteit leveren alleen hebben we nu een certificaat die onze werkwijze en kwaliteit ook daadwerkelijk erkent. 

Onze medewerkers

Bas Sollie

Tel. 06 520 88 924

Contractmanager Bas Sollie doet een stuk acquisitie in het midden en zuiden van Nederland. Daarnaast heeft Bas als specialisme installatieverantwoordelijkheid. Voor alle vragen omtrent IV-schap kunt u bij Bas terecht!

Derrin Mensink

Tel. 06 11 03 51 21

Derrin Mensink is de Benjamin van het NLI, hij heeft HBO verkeerskunde als achtergrond. Ook weet Derrin alles af van de openbare verlichting zoals verlichtingsplannen.

Frank van den Hoek

Tel. 06 15 00 22 18

Frank van den Hoek is sinds 2012 werkzaam bij het Nederlands Licht Instituut. Frank is opgeleid tot planoloog en daardoor erg goed in het opstellen van beleidsplannen.

Bert Stegeman

Tel. 06 53 97 22 38 

Als mede-eigenaar (samen met John) is Bert verantwoordelijk voor de operationele zaken en zorgt dat het werk ‘goed’ wordt uitgevoerd. Hij coördineert de planning en kwaliteit van medewerkers. De klant bepaalt dan, uiteraard, wat goed is.

John Vranken

Tel. 06 53 97 21 91

Als mede-eigenaar van het Nederlands Licht Instituut is John verantwoordelijk voor de continuïteit van het bedrijf. John zijn specialisme is het uitlichten van objecten en panden.