Contact

Nieuwe accountmanager en aangepaste gebiedsindeling NLI

Het NLI blijft groeien! Daarom mogen we nu een nieuwe accountmanager verwelkomen: Ilse Wienbelt. Zij komt ons versterken als accountmanager voor opdrachtgevers in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Ilse is op 1 september begonnen en heeft er veel zin in!

Ilse Wienbelt, NLI accountmanager voor Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

Gebiedsindeling accountmanagers

Door onze groei en de komst van Ilse is de gebiedsindeling van onze accountmanagers een beetje veranderd:

Richard Boerop is als accountmanager het aanspreekpunt voor opdrachtgevers in de provincies Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Zeeland.

John Vranken is de accountmanager voor Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.

Ilse Wienbelt is de accountmanager in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

Meer weten?

Heeft u een vraag aan onze nieuwe accountmanager of over onze gebiedsindeling? Stel uw vraag dan gerust direct aan Ilse Wienbelt, Richard Boerop of John Vranken. Meer contactgegevens vindt u bij ons overzicht van medewerkers.

Ook interessant
Klaas Beens

Alweer een lichtspecialist bij het NLI!

Door de groei van het Nederlands Licht Instituut (NLI) is bij ons adviesbureau alweer een nieuwe lichtspecialist aan de slag gegaan! Projectmanager Klaas Beens (52) uit Meppel gaat vooral lichtplannen, beleidsplannen en bestekken opstellen voor gemeenten. Ook gaat hij veiligheidskeuringen uitvoeren bij de kasten van installaties voor de openbare verlichting (NEN 1010).

lees meer

Opmars lichtvisie voor samenhang stedelijke ontwikkeling en licht

De lichtvisie voor openbare verlichting krijgt in Nederland voorzichtig meer voeten aan de grond. Vooral door het groeiend besef dat stedelijke ontwikkeling en licht onlosmakelijk verbonden zijn. Om openbare verlichting en sfeer te kunnen sturen, is de lichtvisie het ‘masterplan’ voor de langere termijn. Scenario’s zijn essentieel om tot een goed plan te komen. 

lees meer

Nachtschouw app voor efficiënte inventarisatie defecte lichtmasten

Met de nachtschouw app kan de inventarisatie van defecte lichtmasten voortaan veel sneller, eenvoudiger en efficiënter worden uitgevoerd. Met deze nieuwe app voor de mobiele telefoon, tablet of iPad is nachtelijk speuren naar kapotte lichtmasten verleden tijd. 

lees meer

Heeft u een vraag?