Lichtplannen

Wij zijn het adviesbureau voor het opstellen van uw lichtberekening. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de markt en nemen dit mee in onze adviezen.

Zoekt u een betrouwbare partij die u onafhankelijk kan adviseren en die een eerlijke en correcte berekening maakt, dan bent u bij NLI aan het juiste adres.

Onze adviseurs maken geen lichtplan zonder gebiedskennis, alles wat achter het bureau wordt uitgewerkt moet ook in de praktijk uitvoerbaar zijn.

Onze lichtplannen lopen uiteen van zeer uitgebreid met complete TCO berekeningen tot heel pragmatische plannen met alleen een Dialux berekening en een stippenplan in AutoCAD.

Wat voor ons het belangrijkste is, is dat de klant na afloop tevreden is met het resultaat. Met dit in ons achterhoofd stellen wij een lichtplan op, kwaliteit gaat bij ons voor kwantiteit.

In onderstaande bijlage kunt u een voorbeeld downloaden van een lichtplan zoals wij die opstellen.

De klant staat bij ons centraal, we gaan eerst met u in gesprek om te bepalen wat uw wensen zijn en daarmee gaan wij aan de slag.

Onze rapportages hebben altijd een duidelijke opbouw. We beginnen met de analyse van de huidige situatie, vervolgens bespreken we de alternatieven voor de nieuwe situatie. Aan de hand daarvan geven wij een advies welke mast en armatuur voor uw specifieke situatie de beste keuze is.

Kleine lichtplannen

Als u al een keuze heeft gemaakt welk LED armatuur u wilt plaatsen, dan is het handig bij een profielwijziging of verplaatsing een berekening te maken zodat u de correcte configuratie kan bestellen.

Grote lichtplannen

Hierbij moet u denken aan de volgende uitdagingen:

  • Welk LED armatuur is nu geschikt voor mijn situatie? Er zijn ondertussen heel wat aanbieders op de markt;
  • Welk LED armatuur is qua TCO het interessantste om toe te passen;
  • Bestaande mastposities zoveel mogelijk handhaven of toch verplaatsen;
  • Eventueel kabelberekeningen maken bij eigen netten;
  • Inzichtelijk maken wat de kosten zijn op productniveau evenals netwerkkosten;
  • Wij verzorgen ook de communicatie naar bewoners en gebruikers van het gebied, denk hierbij aan inloopdagen.