Diensten

Onze opdrachtgevers bestaan uit provincies, waterschappen, gemeenten en belangenverenigingen. Een willekeurige greep uit de verschillende projecten die NLI doet:

  • Lichtplannen van klein naar groot inclusief communicatie naar de eindgebruikers;
  • Inventarisaties van lichtmasten, met relevante informatie naar keuze, 98% garantie dat het bestand overeenkomt met de werkelijkheid;
  • Energiebesparingsplannen, wat zijn de onderhouds- en energiekosten en kunt u hierop besparen?
  • Directievoering, projecten begeleiden, beoordelen, controleren op basis van contracten of bestekken;
  • Beleidsplannen, onderhouds- en beheersplannen;
  • Detachering van NLI personeel.

LMS beheersoftware

NLI introduceert LMS het licht management systeem waar u al uw lichtmasten gemakkelijk in kan beheren. 

Lichtplannen

Wij zijn het adviesbureau voor het opstellen van uw lichtberekening. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de markt en nemen dit mee in onze adviezen.

Inventarisatie

Een inventarisatie van openbare verlichting bestaat uit het buiten opnemen van alle lichtmasten, waarbij alle voor u relevante informatie van elke lichtmast wordt geregistreerd.

Beleidsplannen

Het NLI biedt hulp bij het opstellen van beleidsplannen voor opdrachtgevers. Wij schrijven een gedegen en strak omlijnd beleidsplan voor u met heldere doelen.

Directievoering

Toetsen en opleveren zijn de basisbegrippen voor directievoering en toezicht. Uitgangspunten zijn geformuleerd in een Programma van Eisen (PvE) of contract.

Lichtarchitectuur

Als het gaat om architectonische verlichting dan gaat het over aandacht. Aandacht voor het object, het gebouw, een gebied of een combinatie van deze facetten.

Installatieverantwoordelijkheid

U wil natuurlijk niet dat door een fout of storing uw aluminium of stalen mast onder spanning komt te staan. Dit brengt burgers in gevaar.

Bestekken

Het NLI kan u uitstekend van dienst zijn bij het opstellen van bestekken. Wij doen dit voor de disciplines openbare verlichting en voor verkeersregelinstallaties.

Complete ontzorging

Het NLI kan u volledig ontzorgen. Wij organiseren van A-Z uw verlichting van planvorming tot beheer.

Kabelberekening

Het NLI kan u uitstekend van dienst zijn bij het opstellen van een kabelberekening.

Innovatieplatform

Het NLI profileert zich in de markt als innovatieplatform. Innovatie betekent voor ons buiten de gebaande kaders denken en nieuwe innovaties onder de aandacht brengen bij klanten. 

16 C contract afsluiten

NLI kan u helpen om een 16C contract af te sluiten. Dit biedt als voordeel dat het werk in 1 arbeidsgang kan plaatsvinden en u kunt afspraken maken over de tarieven. 

Administratief Beheer

Alles wat met het onderhoud en beheer van uw buitenverlichting te maken heeft, neemt ons Beheerbureau op zich. Als u dat tenminste wilt.

Overige diensten

Naast alle hiervoor genoemde diensten kunnen wij nog vele andere op maat gemaakte diensten en adviezen leveren. 

Schades verhalen

Het NLI kan voor u schades aan lichtmasten verhalen. Wij zijn onafhankelijk en daarom transparant over de kosten!